Agenda


 • Utrecht Canal Pride

  De Partij voor de Dieren staat voor mededogen, tolerantie en respect. Daarom staan we tijdens de Utrecht Canal Pride weer op de Stadhuisbrug.

  Het belooft een kleurrijke en vrolijke middag te worden, waarbij voorbijgangers op de foto kunnen met ons fotoframe: Pride in Diversity!

  Kom gezellig langs!

  3 juni , 13:30 - 16:30
  Stadhuisbrug, Utrecht
 • Plastic Peuk Meuk Utrecht (Singel)

  Sigarettenfilters bevatten microplastics en giftige stoffen. Iedere weggegooide peuk kan wel 1000 liter water verontreinigen!
  Kom met ons peuken rapen: samen maken we Utrecht weer een stukje schoner.
  Iedereen is van harte welkom om mee te komen helpen, ook niet-leden!

  Wij zorgen voor een aantal pincetten en zakjes; neem zelf evt ook handschoenen, zakje of emmertje en/of een pincet mee.

  Na afloop gaan we, met wie wil, gezellig nog wat drinken of lunchen (op eigen kosten) bij Bunk.

  Wil je mee-lunchen? Stuur een mailtje naar utrechtstad@partijvoordedieren.nl


  1 juli , 11:00 - 12:30
  Verzamelen bij Bunk, Catharijnekade 9, Utrecht
 • Werkgroepoverleg werkgroep Utrecht (stad)

  Ben je lid van de Partij voor de Dieren en overweeg je om actief te worden binnen de partij? Dan ben je van harte welkom om een keer te komen kijken bij een werkgroepoverleg!

  Werkgroep Utrecht van de Partij voor de Dieren bestaat uit een groep enthousiaste mensen met verschillende achtergronden en leeftijden. Eén ding hebben we gemeen: we zetten ons graag in voor een gezonde aarde en een betere wereld voor iedereen!

  Met de werkgroep organiseren we allerlei activiteiten om de idealen van de Partij voor de Dieren uit te dragen, om mensen te inspireren tot een duurzame levensstijl en om de bekendheid van de Partij voor de Dieren en haar standpunten verder te vergroten. Dit doen we zowel tijdens verkiezingstijd als daarbuiten.

  Zo organiseren we filmvertoningen, lezingen, workshops, acties en cleanups. Ook lopen we mee in demonstraties, flyeren in de stad, staan op beurzen, schrijven brieven naar organisaties etc. Iedereen kan meedoen met dat waar je interesse ligt. En tijdens verkiezingstijd voeren we natuurlijk campagne!

  De werkgroep is een leuke manier om de Partij voor de Dieren en haar leden beter te leren kennen.

  Het volgende werkgroepoverleg van PvdD werkgroep Utrecht is dinsdag 4 juli in Utrecht.
  Lijkt het je leuk om daarbij te zijn? Stuur een mailtje naar Esther, werkgroepcoördinator Werkgroep Utrecht, via utrechtstad@partijvoordedieren.nl

  We hopen je snel te ontmoeten!


  4 juli , 19:30 - 21:00
  Utrecht