Doe mee


Welkom bij de Afdeling Utrecht van de Partij voor de Dieren!

In de provincie Utrecht is de Partij voor de Dieren actief met drie fracties, een afdelingsbestuur en twee werkgroepen. In de gemeenteraad Utrecht hebben we één zetel, in de Provinciale Staten Utrecht twee zetels, en in Hoogheemraadschap de Stichtse Rijnlanden zitten drie volksvertegenwoordigers namens de Partij voor de Dieren.

Op dit moment bestaat het bestuur uit 4 leden:

  • Michiel Knol – voorzitter
  • Olivia Butterman – secretaris
  • Alejandra Peña – penningmeester
  • Bart Killestijn – algemeen bestuurslid

Daarnaast zijn ongeveer 40 enthousiaste leden actief binnen de werkgroepen Utrecht en Amersfoort-Leusden. Het bestuur vergadert eens per maand en de werkgroepen komen gemiddeld eens per twee maanden bij elkaar.

Het bestuur en werkgroepen houden zich bezig met het werven en binden van leden, het vergroten van de bekendheid van de Partij voor de Dieren en het organiseren van verkiezingscampagnes. Er zijn vaste flyermomenten rond Pasen, dierendag en kerst, en we organiseren jaarlijks enkele informatieve bijeenkomsten voor leden en geïnteresseerden.

De Partij voor de Dieren afdeling Utrecht is altijd op zoek naar gedreven mensen, die zich willen inzetten voor dierenwelzijn, natuur en milieu. Dat kan op allerlei manieren, bijvoorbeeld door mee te helpen bij flyeracties en tijdens verkiezingscampagnes, door het schrijven van brieven naar gemeentes en organisaties, of door het organiseren van lezingen, filmavonden of workshops.

Wil je kennismaken en zelf ook actief worden of ben je op zoek naar meer informatie over de afdeling Utrecht van de Partij voor de Dieren? Mail dan naar onderstaand adres en we nemen zo snel mogelijk contact met je op: utrecht@partijvoordedieren.nl

Ben je tussen de 14 en 28 jaar en wil je je graag inzetten voor dieren, natuur en milieu? Neem dan eens een kijkje bij Pink! de jongerenorganisatie van de Partij voor de Dieren: Pink Midden-Nederland.

We komen je graag tegen bij een van onze activiteiten!