Marianne Thieme presen­teert film The Nature of Cities in Theater Kikker


14 maart 2018

Op zondag 18 maart organiseert Partij voor de Dieren Utrecht samen met partijleider Marianne Thieme een filmvertoning van 'The Nature of Cities' in Theater Kikker, over het belang van de groene stad. Voorafgaand aan de film licht Marianne Thieme toe hoe belangrijk en onmisbaar natuur is voor de gezondheid van mensen, de biodiversiteit en het tegengaan van klimaatverandering. Eva van Esch, lijsttrekker van de Partij voor de Dieren in Utrecht, bespreekt na afloop wat de Partij voor de Dieren de komende vier jaar wil doen om Utrecht te vergroenen. We nodigen u van harte uit om bij dit event aanwezig te zijn.

De Partij voor de Dieren is de enige partij die zich hard maakt voor een leefbare, groene stad voor de huidige en toekomstige generaties. Onder andere het tegengaan van bomenkap, het realiseren van een ecologisch maai- en bermbeleid en het kwalitatief en kwantitatief toevoegen van groen zijn belangrijke speerpunten van de Partij voor de Dieren.

'The Nature of Cities' zoomt in op de vraag hoe de hectiek van de stad gecombineerd kan worden met een groene leefomgeving. De film laat mogelijkheden zien om de stad hittebestendig te maken en regenwater op te vangen. Na het zien van 'The Nature of Cities' kan men niet meer om de waarde van natuur voor mensen in de stad heen.

De natuur heeft echter ook een waarde op zichzelf. Marianne Thieme zal de film dan ook inleiden met een focus op het belang van biodiversiteit. Na afloop is er gelegenheid om vragen te stellen over de plannen van lijsttrekker Eva van Esch voor Utrecht.

De film wordt vertoond in Theater Kikker van 15.00 tot 17.00 uur (inloop vanaf 14.30 uur). Zowel leden van de Partij voor de Dieren als niet-leden uit de gemeente Utrecht zijn welkom. De entree is gratis, maar van tevoren een plek reserveren is noodzakelijk. Klik hier om te reserveren.

Gerelateerd nieuws

Verlost van ongevraagd reclamedrukwerk!

Voor digitale reclame geldt dat je dit alleen in je inbox vindt als je daar zelf om hebt gevraagd. Raar eigenlijk dat dit voo...

Lees verder

Utrecht moet niet sturen op groei, maar op leefbaarheid

In de gemeentelijke plannen van Utrecht is het uitgangspunt dat bevolking en economie moeten groeien. Groei heeft echter nega...

Lees verder

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van het landelijk partijbureau van de Partij voor de Dieren

    Abonneer op de nieuwsbrief