Foto’s demon­stratie tegen verbreding A27


6 juni 2016

Samen met een paar honderd andere betrokken mensen protesteerde de Partij voor de Dieren gisterenmiddag tegen de verbreding van de A27. Het ANP, Hart van Nederland en andere media vonden onze protestbordjes tegen de bomenkap erg interessant, zo bleek gisterenavond toen we de media checkten.

Zie bijvoorbeeld de website van RTV Utrecht. En Hart van Nederland interviewde ons raadslid Eva van Esch over de bomenkap die bij de verbreding van de A27 zou plaatsvinden in Amelisweerd en de gevolgen die dit heeft voor mens en dier. Tijdens haar toespraak op het podium vroeg zij speciaal aandacht voor de bomen en dieren in Amelisweerd, naast de zorgen over luchtkwaliteit en kwaliteit van wonen voor omwonenden.

Hieronder staan nog wat foto’s van onze deelname aan deze belangrijke demonstratie, georganiseerd door de Kerngroep Ring Utrecht:

PvdD-raadslid Eva van Esch wordt geïnterviewd door Hart van Nederland

PvdD-raadslid Eva van Esch pleit op het podium voor de bomen en dieren in Amelisweerd

Gerelateerd nieuws

Handen af van de bomen!

Partij voor de Dieren Utrecht neemt op zondag 5 juni deel aan de demonstratie tegen de verbreding van de A27, georganiseerd d...

Lees verder

Motie voor Utrechtse polder vol zonne- en windenergie opnieuw ingediend

Tijdens de Algemene Politieke Beschouwingen op 9 juni 2016 heeft de Partij voor de Dieren opnieuw een motie ingediend om pold...

Lees verder

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van het landelijk partijbureau van de Partij voor de Dieren

    Abonneer op de nieuwsbrief