Marianne Thieme opent kring­loop­winkel Wawollie


30 augustus 2014

De Partij voor de Dieren opent zondag 31 augustus kringloopwinkel Wawollie in Utrecht. Wawollie werkt aan recycling van producten voor een beter milieu en een bewuste samenleving. De opbrengsten van Wawollie komen ten goede aan projecten voor dierenwelzijn.

Marianne Thieme: “Bij Wawollie zorgt een groot team van vrijwilligers, herintreders en mensen met een beperking ervoor dat mensen allerlei producten op een duurzame manier kunnen gebruiken en hergebruiken. Het is een prachtige winkel met een geweldig grote boekenafdeling. Ik ben dol op oude boeken, dus ik kijk ernaar uit om in de nieuwe winkel in Utrecht te gaan kijken.”

Marianne Thieme opent de winkel samen met raadslid Eva van Esch van de Partij voor de Dieren in Utrecht.

Wawollie Utrecht is gevestigd aan de Maarssenbroeksedijk 59. Tijdens de feestelijke opening, om 11.00 uur, treedt folkzangeres Joanna Weston op en is er een markt met duurzame producten.

Gerelateerd nieuws

PvdD wil geen optredens circus Belly Wien in Utrecht

Update 28 augustus 2014: giraffe Kenay overleed vandaag aan koliek. De gemeente Utrecht heeft het omstreden circus Belly Wie...

Lees verder

PvdD Utrecht wil een einde aan sportvisserij

De gemeenteraadsfractie van de Partij voor de Dieren in Utrecht wil dat er een einde komt aan sportvisserij in de gemeente Ut...

Lees verder

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van het landelijk partijbureau van de Partij voor de Dieren

    Abonneer op de nieuwsbrief