Stem op de Markie­zeneik in Amel­is­weerd als Europese Boom van het Jaar!


22 februari 2023

Markiezeneik gaat voor Europese Boom van het Jaar! Stem jij ook?

De Markiezeneik in Amelisweerd won met bijna 36.700 stemmen overweldigend de Nederlandse Boom van het Jaar verkiezing 2022 van het SBNL Natuurfonds.

Deze eeuwenoude boom staat symbool voor het verzet tegen de verbreding van de A27, en de 800 bomen die daarvoor zouden moeten sneuvelen. Inmiddels is de Markiezeneik genomineerd voor de Europese verkiezing van de boom van het jaar 2023. En natuurlijk hopen wij dat hij gaat winnen! Jij kan daar bij helpen!

Stem op de Markiezeneik via www.treeoftheyear.org/nl/vote/the-marquis'-oak (en je moet ook op een tweede boom stemmen). Stemmen kan tot 28 februari 2023.

Ken jij mensen die al eerder op de Markiezeneik hebben gestemd? Vertel ze dat het nu weer kan. Dank je wel namens de Markiezeneik en alle planten en dieren in Amelisweerd!

Gerelateerd nieuws

Resultaten vuurwerkmeldpunt: 'Genoeg is genoeg!'

Op 30 november opende Partij voor de Dieren Utrecht een lokaal vuurwerkmeldpunt, om het vuurwerkoverlast in kaart te kunnen b...

Lees verder

PvdD vertoont natuurfilm Wolf in Bibliotheek Neude over de terugkomst van de wolf

Volg samen met de Partij voor de Dieren het leven van de jonge wolf Scout, tijdens de filmmiddag met de documentaire Wolf. ...

Lees verder

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van het landelijk partijbureau van de Partij voor de Dieren

    Abonneer op de nieuwsbrief